SilverTip Training Halter, Bestselger !

359504
Legg i handlekurven
  • Beskrivelse

Bestselger

Anbefalt av Tara Orlin Horsemanship

Treningsgrime / Håndlagde «taugrimer» fra USA. Vår absolutte bestselger gjennom mange år. Dette er en grime som er laget i et medium fast tau-type som gir tydelig kommunikasjon med hesten.

Grimen er laget i en del, uten spenner og beslag. Den egner seg meget godt til longering / bakke-arbeid.

Grimen er laget av 16 lags tau i beste kvalitet. Diameter er 5/16" 8 m.m. (0,8 cm)

Grimen holder formen meget godt. Finnes i mange størrelser fra Åring til Draft Horse (XX-Full)

Se feltet "Velg størrelse og farge" for alternative farger.

En Taugrime er en treningsgrime og anbefales kun å brukes under oppsyn. Egner seg ikke til å bruke på beite eller andre steder der hesten er uten oppsyn da denne grimen ikke ryker om hesten skulle henge seg fast eller lignende. Egner seg ikke til bruk under transport. Husk å bruke anbefalt "knute" når du setter på grimen. Anbefalt  knute er den knuten som grimen har når du mottar den (du kan også se på bilde av grimen på vår nettside).

For en riktig passform, juster grimen slik at tauet fra knuten går under eller bak kjevebenet, ikke utenfor kjevebenet. For riktig feste av grimen tre enden av nakkestykke gjennom løkken fra baksiden . Før deretter enden av nakkestykke  rundt løkken til høyre side og tre deretter mellom løkke og nakkestykke. Stram deretter godt. ( Se også tegningen på bilde)

For riktig feste av grimen tre enden av nakkestykke gjennom løkken fra baksiden . Før deretter enden av nakkestykke  rundt løkken til høyre side og tre deretter mellom løkke og nakkestykke. Stram deretter godt. ( Se også tegningen på bilde med tips om feste av leadropes med eller uten løkke)
For en riktig passform, juster grimen slik at tauet fra knuten går under eller bak kjevebenet, ikke utenfor kjevebenet.
Related Products